Winrock

inconel 718 625 600 601 tutul bolokan kandang hex lan nut pengikat M6 M120

Omah »  Produk »  Nickel Alloy Fastener »  inconel 718 625 600 601 tutul bolokan kandang hex lan nut pengikat M6 M120

inconel 718 625 600 601 tutul bolokan kandang hex lan nut pengikat M6 M120

Kekuwatan utama kalebu:

Kualitas
Keluwesan
Pengalaman internasional
Ngirim wektu
Layanan pangiriman risak

Pengikat khusus kanggo cocog karo syarat pelanggan:

Kanggo nggambar
Kanggo spesifikasi pelanggan
Kanthi tes tambahan
Ing bahan sing ora biasa
Kanthi benang sing ora biasa
Para pengendali ing bahan tartamtu sing digawe kanggo standar dimensi internasional.

Wangun Utas: Kabeh pengikat bisa diwenehake nganggo bentuk benang ing ngisor iki.

Metrik Course

UNC, BSW, ACME

Metric Fine

UNF, BSF, UN8.UNS

 

Jenis fastener sing bisa diwenehake

Stud Bolts

ANSI B16.5

DIN976

BS4882

Studding

DIN975

660D

Hex bolts & blanks

ANSI B18.2.1

DIN931

Kantong tutup & blanks

ANSI B18.3

1960 SERIES

DIN912

Kacang Hex

ANSI B18.2.2

DIN 934H = D

Bolt sirah titik 12 titik

IFI 115

Jenis PabilitasBolt, Nuts, Washers, Screw lan sapiturute
MateriWesi suhu dhuwur: ASTM A453 660 A / B / D

Duplex & Super Duplex: UNS S31803, UNS S32760, UNS S32750 lsp.

Seri Incoloy: Incoloy 925, Incoloy 825, Incoloy 800, Incoloy 800H, Incoloy 800HT etc.

Seri Hastelloy: Hastelloy B, Hastelloy C-276, Hastelloy C-22, Hastelloy C-4 lsp.

Seri Monel: Monel 400 & Monel K500

Seri nikel: Nikel 200 & Nikel 201

Seri Inconel: Inconel 718, Inconel 625, Inconel 600, Inconel 601 lsp.

Seri Nitronic: Nitronic 50 & Nitronic 60

Tembaga Aloi: Perunggu Silon, Perunggu Aluminium dll.

Titanium: Aloi 904L, campuran 20, Nimonic 80A lsp.

UkuranM6-M120
LumahingPlain, Ireng, Zink, Celup Panas Dicetak, CR3 + Zinc, CR6 + Zinc Putih / Biru / Zink Kuning, Dacromet, Plancongan Nickle, Plasium Kadmium, lan liya-liyane
AplikasiMinyak & Gas, Petra-kimia, Generasi tenaga, Offshore, Nuklir, Pertahanan, Teknik berat, Motif otomatis
TeknologiCNC lathes, CNC panggilingan, Tapping, CNC ngowahi, CNC pengeboran, CNC penggilingan, CNC mboseni, Wiring Cut, Forging
PaketKasus kayu / tas / nilon utawa miturut syarat pelanggan

CATETAN: Bagean ing kene mung nampilake kemampuan pangolahan kita, yen pelanggan duwe bagean saka proses pangolahan sing padha, kirimake gambar lan spesifikasi kanggo kutipan sing akurat. Lan rega sing ditampilake ing ndhuwur mung kanggo referensi, yen para pelanggan kasengsem ing kana, luwih dhisik hubungi kita kanggo rincian liyane.

Q1. Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

Kita minangka Produsen profesional saka Fastener kanthi pengalaman luwih saka 10 taun.

Q2. Apa sampeyan menehi conto? Apa gratis utawa ekstra?

Yen sampeyan pengin mriksa sampel luwih dhisik, sampeyan kudu mbayar biaya sampel lan bakal ngisi

dikembalikan maneh nalika urutan massa dikonfirmasi.

Q3. Kepiye ngatur produk?

1) .Tulis gambar utawa conto asli.

2) .Pratelakake jinis perawatan bahan lan permukaan.

Q4. Bisa nambah logo ing produk kasebut?

Ya, kita bisa nambah logo sampeyan ing produk kasebut.

Q5. Sampeyan bisa nggawe desain?

Ya, OEM / ODM ditampani, lan rumangsa ora bisa nggambar. Yen prelu, kita bisa

njaga rancangan sampeyan dilindhungi miturut hukum.

Q6. Apa istilah pembayaran sing ditampa?

T / T, L / C, Western Union, Paypal, Assurance Trade ditrima, mulane

kita ngerti sing cocog kanggo sampeyan.

Cathetan: deposit 30% dibutuhake sadurunge produksi, amarga kita nindakake produk khusus kanggo klien, kita ora bisa adol karo wong liya, kudu nyuda resiko. Muga-muga sampeyan bisa ngerti.

Q7. Napa milih kita?

1) .Luwih saka pengalaman manufaktur 10 taun • sertifikasi ISO / TS16949

2) .OEM / layanan ODM sing ditawakake • Pesenan cilik ditampa

3) .Hasil pabrik langsung. Luwih kompetitif

4) .High Kualitas • Keluhan Zero

5) Gunakake ERP kanggo ngatur perusahaan